The expat’s guide to working in Dutch high tech

Geen categorie on september 3rd, 2019 No Comments

A short while ago I did provide a training about working in Dutch High Tech companies. The training is designed for expats working in The Netherlands. Besides a lot of fun to do, this course is very useful for the participants. One participant wrote an article about his experience with some very useful tips. You can read it here.

How to successfully perform in the Dutch high tech work culture

bedrijfstrainingen, cross cultural, Nieuwe trainingen on april 13th, 2019 No Comments

Are you new to Holland and confused by Dutch corporate culture? This intensive boot camp will give you all the insight, practical soft skills, and confidence you need to make the most of your career in the Netherlands.

This training is evaluated by our customers as very helpful and insightful !

 

Tags: , ,

Consultative selling voor engineers en technische professionals

bedrijfstrainingen, Consultative selling, Geen categorie, In comany training on oktober 27th, 2018 No Comments

Engineers en technische professionals zijn gewend om in hun rol als adviseur te denken vanuit de inhoud. Maar wie wil dat de klant of stakeholder met het geboden advies aan de slag gaat, heeft nog iets anders nodig: acceptatie bij degene waarvoor het advies is bedoeld. Daar komen verkoopskills bij kijken. Claus Neeleman traint technici in succesvol adviserend verkopen. Claus Neeleman (In Training in samenwerking met HTI)  traint technici in succesvol adviserend verkopen. ‘Zodra je begrijpt hoe het verkoopproces werkt, kun je veel effectiever adviseren. Zowel bij externe als interne klanten. Met een positief effect op je bedrijfsresultaat als gevolg.’ Lees hier verder !

 

Tags: , , ,

Samenwerking met Eisenfelt Academy

Geen categorie on februari 21st, 2018 No Comments

We hebben er samen met Eisenfelt keihard aan gewerkt en nu is het dan zover. De lancering van de Eisenfelt Academy: www.eisenfeltacademy.com Wij zijn er trots op en vooral ook nieuwsgierig naar wat jij er van vindt! Dus kijk snel en laat het ons weten!

De Eisenfelt Academy biedt workshops aan waarmee deelnemers op een inspirerende en snelle manier serieuze commerciële kennis en vaardigheden kunnen opdoen. Ken je mensen die ons aanbod zouden kunnen waarderen? Deel deze boodschap dan, stuur hem door.

En laat ons vooral ook weten wat je van de website en het aanbod vindt. Hartelijk dank!


Trainer van het Jaar !

Geen categorie on april 19th, 2017 No Comments

Claus Neeleman, de oprichter van In Training,  is trainer van het jaar 2016 !

 

Nieuwe workshops

Geen categorie on november 13th, 2013 No Comments

Een workshop is anders dan een training en beschikt over een aantal eigenschappen. Vooral het interactieve karakter speelt hierbij een belangrijke rol. Bij onze korte high impact workshops is de fun factor uiteraard ook belangrijk. Je hebt een geweldige middag of avond, en leert ook nog over een interessant onderwerp. Wij hebben drie nieuwe workshops die 1,5 tot 4 uur kunnen duren. Zij kunnen dus op maat gemaakt worden.

De workshops zijn:

  • Leer liegen: een workshop waarin je de kneepjes van het liegen leert zodat je beter in staat bent informatie van anderen op waarde in te schatten. De workshop is gebaseerd op de theorieën van Paul Ekman, de man achter de tv serie: “Lie to me”.  Ook te zien op RTL.
  • Waarom begrijp je me niet?: een workshop waarin de verschillen in communiceren tussen mensen aan bod komt. Erg herkenbaar en leuk! Vooral ook door de vele praktijksituaties.  Je krijgt veel tips om juist gesprekken met ‘lastige’ personen effectiever en met meer impact te sturen.
  • Beïnvloeden zonder macht: een workshop die je leert anderen op een bewust en onbewust niveau te beïnvloeden.  Een zeer praktische workshop met een wetenschappelijke basis. Het werkt !

 

Een beschrijving van deze workshops kun je hier downloaden.

Persoonlijk Leiderschap

Geen categorie on oktober 17th, 2013 No Comments

Wij hebben een nieuw traject ontwikkeld. Persoonlijk Leiderschap: bewust keuzes maken.

Binnenkort een uitgebreidere beschrijving op deze website.

Training: Waarheid en Leugens herkennen

bedrijfstrainingen, Nieuwe trainingen on augustus 23rd, 2012 1 Comment

Claus Neeleman van In Training is gast docent en verzorgt een training over het herkennen van leugens in Bangkok, Thailand. Deelnemers zijn personen die werkzaam in het bankwezen, bij de politie, in het veld van HR ls en op het gebied van ‘sales’. Zie hier voor meer informatie.

Tags: , , ,

Leugen training

bedrijfstrainingen, Nieuwe trainingen on januari 30th, 2012 1 Comment

Binnenkort start In Training met een training waarin u leert leugens te onderscheiden van de waarheid. Deze training is geschikt managers, recruiters, onderhandelaars en iedereen die wil weten wat mensen daadwerkelijk bedoelen. Hou onze website in de gaten !

Tags:

Trainingen in het Engels

bedrijfstrainingen on september 28th, 2010 No Comments

In Training verzorgt al haar trainingen ook in het Engels. Voor een overzicht (download in pdf formaat) van trainingen die in het Engels worden verzorgd klikt u hier: Training Overview 2011

 

Tags: