Nieuwe workshops

Geen categorie on november 13th, 2013 No Comments

Een workshop is anders dan een training en beschikt over een aantal eigenschappen. Vooral het interactieve karakter speelt hierbij een belangrijke rol. Bij onze korte high impact workshops is de fun factor uiteraard ook belangrijk. Je hebt een geweldige middag of avond, en leert ook nog over een interessant onderwerp. Wij hebben drie nieuwe workshops die 1,5 tot 4 uur kunnen duren. Zij kunnen dus op maat gemaakt worden.

De workshops zijn:

  • Leer liegen: een workshop waarin je de kneepjes van het liegen leert zodat je beter in staat bent informatie van anderen op waarde in te schatten. De workshop is gebaseerd op de theorieën van Paul Ekman, de man achter de tv serie: “Lie to me”.  Ook te zien op RTL.
  • Waarom begrijp je me niet?: een workshop waarin de verschillen in communiceren tussen mensen aan bod komt. Erg herkenbaar en leuk! Vooral ook door de vele praktijksituaties.  Je krijgt veel tips om juist gesprekken met ‘lastige’ personen effectiever en met meer impact te sturen.
  • Beïnvloeden zonder macht: een workshop die je leert anderen op een bewust en onbewust niveau te beïnvloeden.  Een zeer praktische workshop met een wetenschappelijke basis. Het werkt !

 

Een beschrijving van deze workshops kun je hier downloaden.

geen reacties op “Nieuwe workshops”

reageer op dit bericht